Diensten

Reparatie, onderhoud en support

Voor al onze systemen leveren wij volledige onderhoudscontracten en reparatiediensten. Hiermee creëren wij een fundament voor continuïteit en duurzaamheid van de systemen. Door preventieve onderhoud, schoonmaak en eventueel vervangen van slijtende onderdelen heeft u kans op minder storingen en stilstaande machines. Naast onderhoud en reparatie hebben wij en onze fabrikanten een support-afdeling. Met deze afdeling kunnen wij in gevallen van eventuele storingen en technische vragen u voorzien.

3D printservice

In aanloop naar eventuele investering van 3D printers of in geval dat deze door incidentele printopdrachten niet rendabel zijn, voorzien wij u graag van 3D printmodellen. Door ons netwerk van klanten, leveranciers en onze eigen systemen hebben wij een ruim aanbod aan materialen en printertechnieken in huis, zoals velen plastics, metalen en full colour modellen. Met de technieken als SLS, SLA, MJM, CJP en FDM voorzien wij u en onze klanten met een oplossing voor velen toepassingen.

3D Scanservice

Door een breed netwerk van klanten die bij ons een scanner hebben aangeschaft, hebben wij een netwerk door heel Nederland en België die voor u kunnen scannen. Specifiek op uw toepassingsgebied of op postcode kunnen wij een selectie maken.

Lease producten

Wij bieden op onze producten diverse lease producten in zowel financial lease basis alsook operationele lease basis. De aanschaf van bijvoorbeeld één van onze 3D scanners van Artec of 3D printers van 3D Systems geeft u in combinatie met onze lease producten bijvoorbeeld veel flexibiliteit. Aan het einde van de periode heeft u de keuze tot aankoop van de machine of op het overgaan van een nieuwe machine met wellicht een nieuw contract.
Offerte aanvragen