33 Micron en lager

Blueshape biedt een breed assortiment aan 3D printers met een nauwkeurigheid van 33 micron en lager. Met de 3D printers van 3D Systems kunt u een groot aantal materialen in hoge nauwkeurigheid printen. Onder andere geschikt voor het produceren van prototypes, maar ook end-use parts en mallen.

ProJet 3500 plastic 3D printers

De ProJet 3500-serie 3D printers zijn zeer geschikt voor het produceren van hoogwaardige kunststof onderdelen met een nauwkeurigheid van 33 micron en lager. Dat maakt de ProJet 3500-serie uitermate interessant voor het 3D printen van functionele testmodellen, prototypes, rapid tooling en nog vele andere toepassingen.

Hoge nauwkeurigheid

De 'Extreme High Definition' functionaliteit van de ProJet 3500-serie maakt het mogelijk om kunststof onderdelen in zeer hoge nauwkeurigheid te produceren. Hierdoor is het mogelijk om in een nauwkeurigheid van maar liefst 16 micron 3D te printen. Het is dus mogelijk om kleine nauwkeurige onderdelen zonder enige moeite te produceren.

ProJet 3500 wax 3D printers

ProJet 3500 RealWax 3D printers zijn geschikt voor het printen wax onderdelen. Dit maakt deze 3D printer range uitermate geschikt voor een breed scala aan casting (giet) toepassingen. Met het RealWax 3D printmateriaal kunnen zeer scherpe details en een glad oppervlak geproduceerd worden. Bovendien is de post-processing van het materiaal erg eenvoudig, wat het mogelijk maakt om op grote snelheid 3D onderdelen te printen.

ProJet 3510 DPPro dental 3D printer

Dental 3D printer ProJet 3510 DPPro is speciaal ontworpen voor de tandtechniekers. Deze dental 3D printer is onder andere geschikt voor het 3D printen van wax-ups en andere dentale modellen. Door de snelheid en het kostenbesparende 3D printmateriaal is deze oplossing goedkoper dan het produceren van dentale modellen op de traditionele manier.

ProJet 5000 kunststof 3D printer

De ProJet 5000 kan niet alleen zeer nauwkeurig kunststof onderdelen produceren, maar ook nog eens in groot formaat. Met een printplatform van 533 x 381 x 300 mm is deze plastic 3D printer tot nu de grootste in zijn klasse. Bovendien kan de ProJet 5000 met de High Speed modus twee keer zo snel 3D printen als vergelijkbare plastic 3D printers in zijn segment.

ProJet 5500X multi-material 3D printer

De ProJet 5500X is uniek in zijn klasse. Deze plastic 3D printer kan namelijk meer dan alleen kunststof onderdelen printen. Met een combinatie van het 3D printen van meerdere materialen tegelijk is deze professionele 3D printer bekroond tot multi-material 3D printer.
Offerte aanvragen