65 Micron en hoger

3D printers met een nauwkeurigheid van 65 micron en hoger behoren tot de minst nauwkeurige machines. Deze 3D printers zijn op breed gebied inzetbaar waar nauwkeurigheid niet zo'n grote rol speelt. Toch bieden veel van de onderstaande 3D printers nog steeds de mogelijkheid om in een nauwkeurigere resolutie te printen.

ProJet x60 zandsteen 3D printers

ProJet x60-serie 3D printers produceren 3D modellen met een nauwkeurigheid van 100 micron. Dit maakt het model om prima full color en monochroom 3D modellen te produceren. ProJet x60-serie is dan ook uitermate geschikt voor een groot aantal sectoren en toepassingen.

ProJet 6000 plastic 3D printers

ProJet 6000-serie 3D printers maken gebruik van plastic 3D printmateriaal. Denk hierbij aan kunststof materialen met eigenschappen van polypropyleen, polycarbonaat, PP/ABS en ABS. Met een nauwkeurigheid van 50, 100 en 125 micron zijn deze kunststof 3D printers geschikt voor een groot aantal toepassingen, zoals rapid tooling en eindproducten met fijn detail, maar ook voor het produceren van prototypes. Met de techniek van deze 3D printers bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook veel kosten.

ProJet 7000 plastic 3D printers

ProJet-7000 3D printers maken het mogelijk om kunststof onderdelen te produceren voor een groot aantal toepassingen. Kunststof 3D printmateriaal met eigenschappen van polypropyleen, polycarbonaat, PP/ABS en ABS kan ingezet worden bij toepassingen als prorotyping, productie van eindproducten en rapid tooling.

Met een nauwkeurigheid van 50, 100 en 125 micron kunnen kunststof onderdelen met vrij veel precisie geproduceerd worden.
Offerte aanvragen