vacuumvormen-samen-met-3d-printer
Vacuümvormen (thermoforming) met 3D geprinte objecten
5 februari 2016
kleine-objecten-scannen-met-een-artec-3d-scanner
Kleine objecten met weinig tot geen geometrie scannen met een Artec 3D scanner
4 mei 2016
Toon alles
lentedeal Blueshape 3D - versie 2

De lente is de tijd van vernieuwing, waardoor er nieuwe plannen en projecten ontstaan. Om u hierbij te ondersteunen is er nu een extra aantrekkelijke lentedeal! Bij aanschaf van een Artec Eva, Space Spider of Artec Spider wordt er  in de maanden maart en april (2016) nu GRATIS een tweejarig abonnement op Artec Studio Professional meegeleverd! Dit is nog niet alles…

Om deze actie nog eens goed aan te vullen ontvangt u een extra korting van maar liefst €1000,-. En om de lentedeal van Blueshape 3D af te maken ontvangt u een voucher ter waarde van €500,- om gebruik te maken van onze full colour 3D printservice. U ontvangt dus en een:

  • een gratis tweejarig abonnement op Artec Studio Professional;
  • €1000,- korting op een Artec 3D scanner;
  • een voucher ter waarde van €500,- voor onze full colour 3D printservice
  • Gratis introductiecursus voor Artec Studio
  • Gratis verzending

Met het gratis tweejarig abonnement op Artec Studio Professional is het tevens mogelijk om te upgraden naar de toekomstige Artec Studio 11 en 12.

Artec Eva, Space Spider en Artec Spider staan in de industrie bekend om hun geprezen hardware en software voor het ontwikkelen van nauwkeurige 3D-modellen en het succesvol scannen van fysieke objecten met complexe geometrie. Artec 3D scanners worden in maar liefst 190 landen gebruikt voor verschillende toepassingen als reverse engineering, metrologie, kwaliteitscontrole, computer graphics, orthopedie, prothesen, paleontologie, monumentenzorg en natuurlijk voor vele andere toepassingen.

Artec Studio maakt het scannen met een Artec 3D scanner erg eenvoudig. Bovendien zorgt Artec Studio voor het perfect nabewerken van een 3D-model.

De Blueshape 3D lentedeal is een unieke kans om kennis te maken met de producten van Artec 3D en 3D Systems. Deze actie is nog geldig t/m 31 mei.

Gebruikmaken van de Blueshape 3D Lentedeal? Neem contact op via +31 (0) 186 60 3600 of info@blueshape3d.com.

Offerte aanvragen