Nieuwe Artec 3D scanner: Space Spider

Artec-studio-10-3d-scanner
Artec Studio 10 is nu verkrijgbaar!
29 april 2015
3d printed cadaver
3D geprinte kadavers revolutionair voor de menselijke anatomie studie
1 februari 2016
Toon alles
Artec Space Spider

Goed nieuws! Vandaag is naast Artec Studio 10, ook de nieuwe 3D scanner van Artec aangekondigd. Het gaat hier om de Space Spider, een nieuwe 3D scanner met dezelfde verbluffende eigenschappen als Artec Spider, maar nu met een geavanceerd koelsysteem.

Space Spider is geïnspireerd door de huidige ruimte-industrie, die gebruik maakt van Artec 3D scanners voor het nauwkeurig en eenvoudig scannen van ruimteschepen. Om aan de scanoplossing voor de ruimte-industrie te voldoen, is Space Spider uitgerust met een geavanceerd koelsysteem. Hierdoor kan de Space Spider optimale bedrijfstemperaturen sneller bereiken en het scansysteem koel houden. Door een constante temperatuur tijdens het gehele scanproces, wordt de scantijd verminderd en kan de maximale nauwkeurigheid gewaarborgd blijven.

Net zoals Artec Spider, maakt Space Spider gebruik van de blauw LED-verlichting. Voorwerpen van alle soorten en maten, zelfs voorwerpen met scherpe randen, bewegende onderdelen of gestructureerde oppervlakken, kunnen heel eenvoudig in hoge resolutie gescand worden. Met een nauwkeurigheid tot 50 micron en een resolutie tot 100 micron, is Space Spider geschikt voor zowel CAD reverse engineering als additive manufacturing.

Space Spider maakt gebruik van de nieuwste software van Artec, Artec Studio 10, en vormt daarom de perfecte combinatie tussen geoptimaliseerd scannen en voorwerpen nabewerken.

Offerte aanvragen